Pizza kjøttdeig og pepperoni

Pizza kjøttdeig og pepperoni

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Solsikke-/rapsolje
Liste
Liste
Bilder
Pizzabunner
1 pakke
(Gluten)
Pizzasaus
1 pakke
Aromasopp
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Kjøttdeig
1 pakke
Revet gouda
2 pakke
Sjalottløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Hvitløksdressing
1 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke pizzaen uten å legge den på et varmt stekebrett. Bunnen vil ikke bli like sprø, men pizzaen blir fortsatt veldig god. Har du en ovn som ikke går opp til 250 grader, sett den bare på maksimum varme. Liker du ikke paprika på pizza, fungerer den utmerket på brødskiva. Du kan variere pizzaen med det du liker! Hva med litt oregano, mais, ananas, ruccola eller påleggsrester som skinke? Det kan være godt med chilisaus for ekstra trøkk, eller man kan være litt crazy ved å ha ansjos på pizzaen.

Varm opp ovnen til 250 grader varmluft. Sett inn et stekebrett opp ned nederst i ovnen.
Legg bunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel saus utover pizzabunnene slik at den dekker.
Kutt soppen i skiver og stek den gyllen i en varm stekepanne med olje. Fordel soppen utover bunnene.
Når soppen er ferdig, stek kjøttdeigen i den samme stekepannen, men med litt ekstra olje. Pass på at pannen er god og varm slik at kjøttdeigen blir stekt, ikke kokt. Fordel også kjøttdeigen utover bunnene.
Skjær sjalottløk i skiver og paprika i strimler
Fordel ost utover bunnene og topp med løk, paprika og pepperoni.
Stek pizzaene i omtrent 10 minutter til osten er gyllen.
God middag!