Bifftaco med friske grønnsaker og minimaistortillas
3.5 (98)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
- pepper
- salt
Storfestrimler
250 g
Seterrømme
1 pakke
Koriander
1/2 bunt
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Avokado
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Maiskorn
1/2 pakke
Three spice
1 pakke
Minitortillaer
1 pakke
Pepper
Salt
Olje
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm opp en stekepanne på høy varme og stek tortillaene i ca. 10 sekunder på hver side.
Sett stekeovnen på 180 grader.
Kutt enden av hjertesalaten, skyll bladene i kaldt vann, og del dem i biter. Kutt rødløken og tomaten i terninger. Del avokadoen i to, og fjern stenen. Skrap ut avokadokjøttet med en skje, og kutt det i skiver. Finhakk korianderen, og hell vannet av maiskornene.
Ha grønnsakene og seterrømmen i separate skåler for servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Fordel storfestrimlene i pannen, og la dem ligge helt stille og steke i ca. 1 minutt. Beveg på kjøttet, ha i tacokrydderet, og stek videre i ca. 30 sekunder, eller til kjøttet er gjennomstekt. Smak til med salt og pepper.
Pakk inn tortillaene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 5-6 minutter.
God middag!