Kyllingfajitas

Kyllingfajitas

Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • olivenolje
  • olje
  • salt
  • vann
Prinsessefilet av kylling
450 g
Tortillalefser
1 pakke
Crispisalat
1 stk
Spisspaprika
1 stk
Tomat
2 stk
Rødløk
1 stk
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Guacamole
1 pakke
Tomatsalsa
1 beger
Lettrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Fajitaskrydder
1 pakke
Aluminiumsfolie
Olivenolje
Olje
Vann
1/2 dl
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til guacamolen med litt lime- eller sitronsaft for enda bedre smak!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Kutt spisspaprikaen i skiver og rødløken i båter. Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme, og stek kyllingen til den er gyllen. Tilsett paprikaen, løken, fajitaskrydderet og 0,5 dl vann. Kok opp, og la blandingen småkoke til nesten alt vannet har fordampet. Rør om jevnlig.
Pakk inn tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 5–6 minutter.
Ha guacamolebasen over i en skål, og smak til med salt, pepper og olivenolje.
Skyll crispisalaten godt i kaldt vann, og del den i grove biter. Kutt tomatene i terninger. Ha grønnsakene, mozzarellaen og rømmen i egne skåler for servering.
God middag!