Kylling Satay med ovnsbakt brokkoli, basmatiris, paprika og lime

Kylling Satay med ovnsbakt brokkoli, basmatiris, paprika og lime

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Kyllingbryst
600 g
Peanøttsaus
1 flaske
(Fisk, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø)
Basmatiris
1 pakke
Spisspaprika
1 stk
Brokkoli
1 stk
Lime
1 stk
Kokosmelk
2 1/2 dl
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Strø litt hakket koriander over retten før servering for en ekstra spennende smak!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Del brokkolien i mindre buketter. Vend brokkolibukettene i litt olje, salt og pepper, og fordel dem i en ildfast form. Stek brokkolibukettene i ovnen i 10-15 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Rens og kutt spisspaprikaen i skiver.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Stek kyllingen i ca. 2 minutter på den ene siden. Snu kyllingen, og tilsett paprikaen. Stek videre i 1-2 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Skru ned til lav varme, ha i peanøttsausen og kokosmelken, og la kyllingen trekke i sausen i ca. 4 minutter.
Kutt limen i båter, og server limebåtene ved siden av retten.
God middag!