Karbonader i brun saus med gulrøtter, erter, småpoteter og rørte tyttebær
Ny oppskrift
Under 25 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
Karbonader
700 g
Småpoteter
700 g
Brun saus
2 pakke
Gulrot
400 g
Erter
1 pakke
Rørte tyttebær
1 pakke
Olje
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Sausen kan varmes opp for seg i en liten kjele om dere ikke ønsker å blande den med karbonadene.
Kok småpotetene med litt salt i 15-20 minutter, eller til potetene er møre. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til gulrot og erter i punkt 3.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek karbonadene i ca 3 minutter på hver side. Tilsett brun saus, og la karbonadene trekke i sausen i ca 5 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Skrell og kutt gulrøttene i staver. Kok gulrøttene med potetene de siste ca 5 minuttene av koketiden, og kok ertene de siste ca 2 minuttene. Ha på lokk.
Server med rørte tyttebær.
God middag!