Ravioli med kremet sopp og spinat

Ravioli med kremet sopp og spinat

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Denne raviolien med mye ost, og en kremet soppsaus med fyldig og god umamismak, er en av våre mest populære og smakfulle vegetarretter.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Sjalottløk
1 stk
Sjampinjong
100 g
sopp-/porcinipulver
½ pakke
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Spinat
50 g
Ravioli med fire oster
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1059 kcal
Fett:
58 g
Karbohydrater:
94 g
Protein:
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til den kremede soppen med 1–2 ts balsamico. Litt grovkvernet pepper er også godt i denne retten.

Kok opp en stor kjele med rikelig med lettsaltet vann til koking av pastaen.
Skrell og finhakk sjalottløken. Børst jord av sjampinjongene, og kutt dem i to eller fire, avhengig av størrelsen. Skyll spinaten. 
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek sjalottløken og soppen i 3–4 minutter, til soppen er gyllen. Tilsett crème fraîchen og steinsoppulveret. Kok opp, vend inn spinaten, og smak til med salt og pepper. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell av vannet, og vend inn den kremede soppen. 
 Ha resten av den kremede pastaen i en ildfast form. Riv over litt ost, og stek pastaen i stekeovnen ved 180 grader til osten er gyllen. Lag en grønn salat ved siden av, hvis du skulle ha litt grønnsaksrester i kjøleskapet.
God middag!