Ovnsbakt kveite og grønnsaker, potetmos og hollandéssaus
3.91 (125)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
- smør
Kveiteskiver
300 g
Hollandéssaus
1 pakke
Grønnkål
100 g
Cherrytomater
0.5 pakke
Grønne bønner
1 pakke
Potetmos
1 pakke
Salt
Smør
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finrevet sitronskall over fisken for en friskere smak!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Varm opp potetmosen i en kjele på lav varme under omrøring. Smak til med salt og smør.
Skyll grønnkålen, fjern de tykkeste stilkene, og del bladene i biter.
Fordel cherrytomatene, grønnkålen og aspargesbønnene i en ildfast form, og krydre med salt og pepper.
Legg fisken oppå grønnsakene, og krydre den med salt og pepper. Pensle fisken med litt olje og smør, og stek formen i ovnen i 10-13 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Varm opp hollandéssausen i en liten kjele på lav varme under omrøring.
God middag!