Kjøttboller med ertestuing, kokte gulrøtter og steisoppsaus

Kjøttboller med ertestuing, kokte gulrøtter og steisoppsaus

3.97 (194)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Melk
  • smør
Kjøttboller med grønnsaker
1 pakke
Steinsoppsaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Skivet gulrot
150 g
Ertestuing
400 g
(Melk, Laktose)
Poteter
300 g
Rørte tyttebær
1 pakke
Smør
Melk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett litt fløte i steinsoppsausen for et ekstra kremet resultat!

Kok potetene i 15-20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til gulrot i punkt 4.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttbollene i ca. 5 minutter, eller til de er gjennomvarme og har en jevn stekeskorpe.
Varm opp ertestuingen i en kjele på middels varme under omrøring. Smak til med smør, og spe på med melk hvis du ønsker det.
Kok gulrotskivene sammen med potetene de siste ca. 5 minuttene av potetenes koketid.
Hell steinsoppsausen over kjøttbollene, og gi sausen et raskt oppkok.
Server med de rørte tyttebærene.
God middag!