Pasta bolognese med frisk salat

Pasta bolognese med frisk salat

3.79 (202)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olivenolje
    • olje
    • pepper
    • salt
    • vann
    Basilikum og oregano
    1 pose
    Cherrytomater
    1 pakke
    Conchigliepasta
    1 pakke
    Gul løk
    1 stk
    Hjertesalat
    1 stk
    Kjøttdeig
    500 g
    Passata
    1 flaske
    Agurk
    1 stk
    Olje
    Olivenolje
    Salt
    Pepper
    Vann
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server med litt revet parmesan!

    Tilbered pastaen som anvist på pakken.
    Finhakk løken. Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen, tilsett løken og basilikum- og oreganokrydderet, og stek videre i 3-4 minutter. Ha i passataen, kok opp, og la sausen trekke på lav varme i ca. 5 minutter. Spe på med litt vann om sausen blir for tykk. Smak til med olivenolje, salt og pepper.
    Skyll og del hjertesalaten i grove biter, del cherrytomatene i to, og kutt agurken i grove biter. Bland tomatene, agurken og salaten sammen i en serveringsskål, topp med litt olivenolje, og server!
    God middag!