Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- vann
Basilikum og oregano
1 pose
Cherrytomater
1 pakke
Conchigliepasta
1 pakke
Gul løk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Kjøttdeig
500 g
Passata
1 flaske
Agurk
1 stk
Olje
Olivenolje
Salt
Pepper
Vann
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server med litt revet parmesan!
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Finhakk løken. Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen, tilsett løken og basilikum- og oreganokrydderet, og stek videre i 3-4 minutter. Ha i passataen, kok opp, og la sausen trekke på lav varme i ca. 5 minutter. Spe på med litt vann om sausen blir for tykk. Smak til med olivenolje, salt og pepper.
Skyll og del hjertesalaten i grove biter, del cherrytomatene i to, og kutt agurken i grove biter. Bland tomatene, agurken og salaten sammen i en serveringsskål, topp med litt olivenolje, og server!
God middag!