Gartneren 8, 3 Roastbiffsmørbrød med tomater og remulade

Gartneren 8, 3 Roastbiffsmørbrød med tomater og remulade

Ny oppskrift
Under 10 min
6 Ingredienser

Ingredienser

10 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soya

Basisvarer:
    Tomat
    4 stk
    Agurk
    2 stk
    Tobladssalat
    2 pakke
    Roastbiff
    4 pakke
    Sprøstekt løk
    1 pakke
    (Soya, Hvete, Gluten)
    Remulade
    2 beger
    (Sulfitt, Egg, Sennep)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Du kan også lage en salat - hell salaten i en bolle og bland inn grønnsakene, legg roastbiffskivene på toppen og strø over sprøstekt løk. Server med dressing eller remulade.

    I dag kan du lage deg et deilig roastbeefsmørbrød.
    Del grønnsakene i skiver, ha salat i en skål, sett frem sprøstekt løk og remulade.
    Topp en skive med grønnsaker, roastbeef, salat, remulade og strø til slutt litt sprøstekt løk på toppen.
    Nyt en deilig lunsj med gode kolleger!
    God middag!