Gartneren 8, 3 Roastbiffsmørbrød med tomater og remulade
Ny oppskrift
Under 10 min
6 Ingredienser
Ingredienser
10 pers
10 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Gluten·
- Soya
Basisvarer:
Tomat
4 stk
Agurk
2 stk
Tobladssalat
2 pakke
Roastbiff
4 pakke
Sprøstekt løk
1 pakke
Remulade
2 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også lage en salat - hell salaten i en bolle og bland inn grønnsakene, legg roastbiffskivene på toppen og strø over sprøstekt løk. Server med dressing eller remulade.
I dag kan du lage deg et deilig roastbeefsmørbrød.
Del grønnsakene i skiver, ha salat i en skål, sett frem sprøstekt løk og remulade.
Topp en skive med grønnsaker, roastbeef, salat, remulade og strø til slutt litt sprøstekt løk på toppen.
Nyt en deilig lunsj med gode kolleger!
God middag!