Indisk linsegryte med svinekjøtt og spinat

Indisk linsegryte med svinekjøtt og spinat

Ny oppskrift
Under 0 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sennep
    ·
  • Mandler
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
Basmatiris
1 pakke
Vann
Salt
Svinekam i strimler
350 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Kormapaste
½–1 glass
(Sennep, Mandler)
Daal
1 pakke
(Soya)
Squash
½ stk
Spinat
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

I India bruker man ofte nøtter i maten for å fremheve smaken, og det er det også gjort i denne korma pasten. For enda mer nøttesmak, dryss over litt hakkede nøtter før servering.

Kok ris etter anvisning på pakken.
Varm opp en vid kjele med olje. Brun kjøttet og tilsett korma paste. Tilpass styrken på retten til din familie ved å starte med litt paste og tilsette mer underveis i kokingen om dere ønsker mer smak. Kutt squash i terninger. Tilsett daal i kjelen, og la det hele småkoke i 5–10 minutter slik at gryta blir ordentlig gjennomvarm. Rør underveis. Tilsett squashen når det gjenstår 3 minutter av koketiden.
Skyll spinaten og vend den inn i gryta rett før servering.
Server indisk linsegryte med basmatiris.
God middag!