Tortellini med pepperoni
cherrytomater og Grana PadanoNy oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Fersk pasta på sitt beste, med pikant pepperoni, slik du får den på en solfylt piazza i Italia.
Fersk pasta på sitt beste, med pikant pepperoni, slik du får den på en solfylt piazza i Italia.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Pepperoni
100 g
Cherrytomater
½ pakke
Tomatpesto
75 g
Tortelloni med ricotta og spinat
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 1438 kcal
- Fett:
- 93 g
- Karbohydrater:
- 94 g
- Protein:
- 56 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du rester igjen? Ha pasta og saus i en ildfast form, topp med litt revet ost og stek maten i ovnen ved 180 grader, til osten har smeltet. Vips, så har du en deilig pastaform.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pasta.
Kutt pepperonien i strimler, og del cherrytomatene i to.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og stek pepperonien til den slipper fettet. Vend inn cherrytomatene og tomatpestoen. Skru av platen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell av vannet, og vend inn pepperoniblandingen. Riv Grana Padano-osten over retten på den fine siden av et rivjern, og topp med grovkernet pepper.
God middag!