Tortellini med pepperoni, cherrytomater og Grana Padano

Tortellini med pepperoni

cherrytomater og Grana Padano
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Fersk pasta på sitt beste, med pikant pepperoni, slik du får den på en solfylt piazza i Italia.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Pepperoni
100 g
Cherrytomater
½ pakke
Tomatpesto
75 g
(Egg, Melk)
Tortelloni med ricotta og spinat
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
1438 kcal
Fett:
93 g
Karbohydrater:
94 g
Protein:
56 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du rester igjen? Ha pasta og saus i en ildfast form, topp med litt revet ost og stek maten i ovnen ved 180 grader, til osten har smeltet. Vips, så har du en deilig pastaform.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pasta. 
Kutt pepperonien i strimler, og del cherrytomatene i to. 
Varm opp en stekepanne til middels varme, og stek pepperonien til den slipper fettet. Vend inn cherrytomatene og tomatpestoen. Skru av platen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell av vannet, og vend inn pepperoniblandingen. Riv Grana Padano-osten over retten på den fine siden av et rivjern, og topp med grovkernet pepper. 
God middag!