Gratinerte kjøttboller med mozzarella, cherrytomatsalat og pasta

Gratinerte kjøttboller med mozzarella, cherrytomatsalat og pasta

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
Kjøttboller
600 g
ABC-pasta
1 pakke
Passata
1 flaske
Cherrytomater
1 pakke
Romanosalat
1 stk
Basilikum og oregano
1 pose
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Olivenolje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp de gratinerte kjøttbollene med litt olivenolje før servering.

Sett stekeovnen på 225 grader.
Varm opp passataen i en liten kjele og tilsett basilikum- og oreganokrydderet. Kok opp, og smak til med salt og pepper.
Legg kjøttbollene i en ildfast form, og hell over tomatsausen. Topp formen med mozzarellaen. Stek formen i ovnen i 15-20 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og kutt romanosalaten i grove biter, og kutt cherrytomatene i to. Bland tomatene og salaten sammen i en serveringsskål, og topp med litt olivenolje.
God middag!