Hickorymarinerte grillskiver med potetsalat
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Sennep
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
Poteter
350 g
Rødløk
½ stk
Reddiker
1 bunt
Bladpersille
1 bunt
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Grillskiver
450 g
Restaurantsalat
75 g
Agurk
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1127 kcal
- Fett:
- 90 g
- Karbohydrater:
- 42 g
- Protein:
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk grillen hvis været tillater det! Hvis du bruker en kullgrill, kan du legge mindre kull på den ene siden av grillen. På den måten får du én grillsone med direkte varme, og én med indirekte varme.
Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Del de ferdigkokte potetene i fire eller seks biter. Skrell og finhakk rødløken. Skyll og kutt reddikene i tynne skiver. Skyll og finhakk persillen. Bland sammen potetene, rødløken, reddikene, persillen og sennepsvinaigretten i en salatbolle.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grillskivene i 2–3 minutter på hver side, og legg kjøttet på en tallerken.
Skyll og tørk salaten, og riv eller kutt bladene i mindre biter. Kutt agurken i skiver. Ha salaten og agurken i en salatbolle, vend inn litt olivenolje.
God middag!