Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
- vann
Jasminris
160 g
Vann
2 dl
Salt
Rød paprika
1 stk
Løk
½ stk
Gulrot
1 stk
Ovnsbakt kyllingkjøtt
300 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Sweet chili-saus
1 flaske
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du har andre grønnsaker tilgjengelig, kan du gjerne ha dem i woken. Her er det bare å bruke fantasien!
Skyll risen i kaldt vann og ha den i en kjele. Tilsett vann og litt salt, kok opp, rør om og la det koke forsiktig i 12 minutter under lokk. Sett kjelen til side og la risen etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk, og vend om rett før servering.
Kutt paprika i strimler, løk i båter og gulrot i skiver.
Ha olje i en wokpanne og la den bli varm. Tilsett kyllingkjøttet og vend på det til alt er jevnt stekt. Løft kyllingen ut av pannen og legg det til side på en tallerken.
Stek grønnsakene i pannen i et par minutter. Ha kyllingen tilbake i pannen og la alt bli gjennomvarmt. Smak til med salt, pepper og soyasaus.
Server kyllingwok med ris og sweet chili sauce.
God middag!