Kyllingwok med ris

Kyllingwok med ris

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    • soyasaus
    • vann
    Jasminris
    160 g
    Vann
    2 dl
    Salt
    Rød paprika
    1 stk
    Løk
    ½ stk
    Gulrot
    1 stk
    Ovnsbakt kyllingkjøtt
    300 g
    Solsikke-/rapsolje
    1 ss
    Sweet chili-saus
    1 flaske
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Om du har andre grønnsaker tilgjengelig, kan du gjerne ha dem i woken. Her er det bare å bruke fantasien!

    Skyll risen i kaldt vann og ha den i en kjele. Tilsett vann og litt salt, kok opp, rør om og la det koke forsiktig i 12 minutter under lokk. Sett kjelen til side og la risen etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk, og vend om rett før servering.
    Kutt paprika i strimler, løk i båter og gulrot i skiver.
    Ha olje i en wokpanne og la den bli varm. Tilsett kyllingkjøttet og vend på det til alt er jevnt stekt. Løft kyllingen ut av pannen og legg det til side på en tallerken.
    Stek grønnsakene i pannen i et par minutter. Ha kyllingen tilbake i pannen og la alt bli gjennomvarmt. Smak til med salt, pepper og soyasaus.
    Server kyllingwok med ris og sweet chili sauce.
    God middag!