Gryte med krydret svinekjøtt og bønner, servert med grove bagetter
Roede

Gryte med krydret svinekjøtt og bønner, servert med grove bagetter

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Grove bagetter
1–2 stk
(Bygg, Havre, Hvete, Rug)
Kinesisk hvitløk
½ stk
Gul løk
1 stk
Pastinakk
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Bønnemiks
1 boks
Hakkede tomater
1 boks
Hønsebuljong
1 pakke
Potetkrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Kryddermarinerte svinestrimler
350 g
Olje
2 ss
Vann
2 dl
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
12 kcal
Fett:
0 g
Karbohydrater:
3 g
Protein:
0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Litt tomatpuré eller balsamicoeddik vil gi mer fylde og smak til gryten.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. Stek bagettene som anvist på pakken.
 Skrell hvitløken, løken, pastinakken og gulrøttene. Finhakk hvitløken, og kutt løken, pastinakken og gulrøttene i grove terninger. Sil laken av bønnemiksen og skyll den i kaldt vann. Varm opp en vid kjele til middels varme, og ha i litt olje. Stek hvitløken og grønnsaksterningene i 3–4 minutter, til grønnsakene er blanke. Tilsett bønnemiksen, de hakkede tomatene, hønsebuljongen, potetkrydderet og 1–2 dl vann, og kok opp.   
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, og krydre med salt og pepper. Ha kjøttet over i gryten, og la gryten småkoke i omtrent 10 minutter. Smak til med salt og pepper. 
400 g Grovt brød: 30 g Energiinnhold: ca. 430 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!