Fiskegrateng med råkost, appelsin og kokte poteter

Fiskegrateng med råkost, appelsin og kokte poteter

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Poteter
350 g
Bladpersille
1 pakke
Fiskegrateng
700 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Panko
1 pakke
(Soya, Hvete)
Smør
2–3 ss
Gulrøtter
2 stk
Appelsin
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
130 kcal
Fett:
0 g
Karbohydrater:
29 g
Protein:
3 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt purre, vårløk eller gressløk i det smeltede smøret før servering.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
 Ha fiskegratengen i en smurt ildfast form, og jevn den ut med en slikkepott. Dryss over pankoen, og fordel noen små biter med smør på toppen. Stek gratengen i ovnen i omtrent 30 minutter.
 Riv gulrøttene. Skrell appelsinen, kutt den i biter, og vend bitene sammen med de revne gulrøttene i en skål. Smak til råkosten med salt og pepper.
Smelt 2–3 ss smør i en liten kjele (se tips).
Skyll persillen, rist av vannet og finhakk den. Strø den over retten ved servering. 
God middag!