Tagliatelle med kjøttragu, ruccola og grana padano

Tagliatelle med kjøttragu, ruccola og grana padano

4.03 (236)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Mørkokt svinekjake
350 g
Tagliatelle
1 pakke
Tomatsaus
1 glass
Banansjalottløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Ruccola
1 pakke
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Oksebuljong
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt olivenolje, salt og pepper over ruccolaen for mer smak.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk banansjalottløken og hvitløken, og finriv grana padano-osten på et rivjern.
Varm opp en kjele med litt olje til høy varme. Stek løken og hvitløken i ca. 2 minutter. Tilsett deretter svinekjaken (inkludert kraften) og chiliflakesene, og stek videre i 2-3 minutter.
Tilsett tomatsausen i kjelen med svinekjaken, og rør inn oksebuljongen. La raguen småkoke under lokk i 10-12 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server med grana padano-osten og ruccolaen.
God middag!