Pulled pork-gryte med paprika, løk og jasminris servert med rømme

Pulled pork-gryte med paprika, løk og jasminris servert med rømme

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
150 g
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Rød paprika
½ stk
Pulled pork
400 g
Hakkede tomater
1 boks
Three spice
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
713 kcal
Fett:
27 g
Karbohydrater:
73 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du nachochips liggende? Server dem til retten!

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk løken og hvitløken, og kutt paprikaen i terninger. Hell kraften fra kjøttet i et desilitermål. Skjær kjøttet i terninger, eller riv det fra hverandre med to gafler.
Varm opp en vid kjele til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken og hvitløken i 2–3 minutter, til løken er gyllen. Tilsett paprikaen og kjøttet, og stek det hele i 1–2 minutter. Ha i kraften og de hakkede tomatene. Kok opp, og smak til med salt, pepper og tacokrydderet. La det hele småkoke i 4–5 minutter.
Server lettrømmen til retten.
God middag!