Pulled pork-gryte med paprika, løk og jasminris servert med rømme
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Jasminris
150 g
Lettrømme
150 g
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Rød paprika
½ stk
Pulled pork
400 g
Hakkede tomater
1 boks
Three spice
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 713 kcal
- Fett:
- 27 g
- Karbohydrater:
- 73 g
- Protein:
- 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du nachochips liggende? Server dem til retten!
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk løken og hvitløken, og kutt paprikaen i terninger. Hell kraften fra kjøttet i et desilitermål. Skjær kjøttet i terninger, eller riv det fra hverandre med to gafler.
Varm opp en vid kjele til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken og hvitløken i 2–3 minutter, til løken er gyllen. Tilsett paprikaen og kjøttet, og stek det hele i 1–2 minutter. Ha i kraften og de hakkede tomatene. Kok opp, og smak til med salt, pepper og tacokrydderet. La det hele småkoke i 4–5 minutter.
Server lettrømmen til retten.
God middag!