Indrefilet av svin og kremet potetsalat med stangselleri og eple

Indrefilet av svin og kremet potetsalat med stangselleri og eple

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Marinert indrefilet av svin
300 g
(Soya, Hvete)
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
(Sennep)
Poteter
350 g
Selleristang
1 stk
(Selleri)
Grønt eple
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Dill
1 bunt
Aioli
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
597 kcal
Fett:
33 g
Karbohydrater:
39 g
Protein:
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kjernetemperatur for indrefilet av svin er 66–68 grader (rosa kjerne) og 68–70 grader (gjennomstekt).

Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Krydre kjøttet med kryddermiksen, litt salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side, til det er gyllent. Legg kjøttet over i en ildfast form, og stek det i ovnen i 15–18 minutter. Ta kjøttet ut av ovnen, og la det hvile i 5–10 minutter før du skjærer det i skiver (se tips).
 Del potetene i fire. Kutt sellerien i tynne skiver, og eplet i terninger. Skrell og finhakk sjalottløken. Skyll og finhakk dillen. Bland alt sammen i en salatbolle, og vend inn aiolien. Smak til med salt og pepper. 
God middag!