Røkt torsk med gulrotstuing, poteter og eggesmør

Røkt torsk med gulrotstuing, poteter og eggesmør

Ny oppskrift
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • smør
Poteter
350 g
Røkt torskefilet
375 g
(Fisk)
Gulrotstuing
300 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Egg
2 stk
(Egg)
Smør
3 ss
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
451 kcal
Fett:
12 g
Karbohydrater:
42 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til gulrotstuingen med litt finrevet muskatnøtt.

Kok potetene i lettsaltet vann i 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kok eggene i omtrent 9 minutter. Avkjøl de ferdigkokte eggene i kaldt vann, skrell og grovhakk dem. 
Kok opp 1 liter vann i en kjele. La fisken trekke i kjelen i 8–12 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
 Hell gulrotstuingen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.  
 Smelt 3 ss smør i kjelen du kokte eggene i, og vend inn eggebitene.
God middag!