Røkt torsk med gulrotstuing, poteter og eggesmør
Ny oppskrift
Under 20 min
4 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- smør
Poteter
350 g
Røkt torskefilet
375 g
Gulrotstuing
300 g
Egg
2 stk
Smør
3 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 451 kcal
- Fett:
- 12 g
- Karbohydrater:
- 42 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til gulrotstuingen med litt finrevet muskatnøtt.
Kok potetene i lettsaltet vann i 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kok eggene i omtrent 9 minutter. Avkjøl de ferdigkokte eggene i kaldt vann, skrell og grovhakk dem.
Kok opp 1 liter vann i en kjele. La fisken trekke i kjelen i 8–12 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Hell gulrotstuingen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
Smelt 3 ss smør i kjelen du kokte eggene i, og vend inn eggebitene.
God middag!