Pastasalat med kylling, paprika, eple, agurk, ruccola, nøtter og mango- og karridressing

Pastasalat med kylling, paprika, eple, agurk, ruccola, nøtter og mango- og karridressing

Ny oppskrift
Under 25 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Strimlet kyllingbryst
300 g
Glutenfri fusilli
1 pakke
Ruccola
1 pakke
Rødløk
1/2 stk
Rød paprika
1 stk
Eple
1 stk
Agurk
1/2 stk
Sitron
1/2 stk
Nøttemiks
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Laktosefri lettrømme
1/2 pakke
(Melk)
Mangochutney
1 glass
Karri
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rist nøttemiksen i en tørr stekepanne i 1-2 minutter på høy varme for mer smak.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt paprikaen, rødløken, agurken og eplet i terninger.
Bland den laktosefrie rømmen sammen med mangochutneyen i en serveringsskål. Smak til med karrikrydderet, salt, pepper og litt saft fra sitronen.
Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kyllingen i 4-6 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Sil vannet av pastaen. Bland pastaen og kyllingstrimlene sammen med ruccolaen, nøttemiksen og grønnsakene fra punkt 2 i en serveringsbolle.
Vend inn mango- og karridressingen, eller server den ved siden av.
God middag!