Fiskepakker med laks, grønnsaker og karrisaus

Fiskepakker med laks, grønnsaker og karrisaus

Ny oppskrift
Under 40 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • hvetemel
  • pepper
  • salt
  • smør
  • vann
Gulrot
1 stk
Purreløk
½ stk
Tomat
1 stk
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Jasminris
150 g
Kokosmelk
1 stor boks
Karri
1 pakke
Lime
½ stk
Smør
1 ss
Hvetemel
1 ss
Vann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1030 kcal
Fett:
63 g
Karbohydrater:
72 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server sitronbåter til retten!

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell og kutt gulroten i skiver. Snitt purreløken i to på langs, og skyll den godt innvendig. Kutt purreløken i skiver. Skyll tomaten og kutt den i terninger. Skjær fisken i terninger.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Legg frem to ark med aluminiumsfolie, og brett opp kantene slik at du har to aluminiumsskåler. Legg grønnsakene i folien, og fordel fisken oppå grønnsakene. Ha litt smør i hver fiskepakke, og krydre med salt og pepper. Lukk folien helt igjen, og legg fiskepakkene på et stekebrett. Stek fiskepakkene i ovnen i 12–15 minutter. Åpne pakkene før servering, og sjekk at fisken er gjennomstekt.
 Smelt 1 ss smør i en kjele. Rør inn 1 ss hvetemel og karrikrydderet. Spe på med kokosmelken og 1 dl vann, litt og litt, under omrøring. Kok opp, og smak til med salt, pepper og saft fra limen. Ikke la sausen koke etter at du har tilsatt limesaften, da kan den skille seg. Hold sausen varm frem til servering.
God middag!