Pasta med steinsoppgryte og ovnsbakte tomater
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gul løk
1 stk
Steinsoppsaus
1 pakke
Pulled pork
400 g
Cherrytomater
250 g
Linguine
250 g
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1030 kcal
- Fett:
- 43 g
- Karbohydrater:
- 104 g
- Protein:
- 56 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du nøtter liggende? Rist og server dem til retten.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Ha cherrytomatene i en liten ildfast form, og bland inn litt olje, salt og pepper. Stek tomatene i ovnen i 15–20 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt kjøttet i terninger. Skrell og finhakk løken. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i 2–3 minutter, eller til den er blank. Ha kjøttet, kraften fra posen og sausen i kjelen med løken, og la det hele småkoke under lokk i omtrent 10 minutter, til kjøttet er gjennomvarmt.
Topp retten med ruccolaen.
God middag!