Pasta med steinsoppgryte og ovnsbakte tomater

Pasta med steinsoppgryte og ovnsbakte tomater

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Gul løk
1 stk
Steinsoppsaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Pulled pork
400 g
Cherrytomater
250 g
Linguine
250 g
(Hvete)
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1030 kcal
Fett:
43 g
Karbohydrater:
104 g
Protein:
56 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du nøtter liggende? Rist og server dem til retten.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Ha cherrytomatene i en liten ildfast form, og bland inn litt olje, salt og pepper. Stek tomatene i ovnen i 15–20 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt kjøttet i terninger. Skrell og finhakk løken. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i 2–3 minutter, eller til den er blank. Ha kjøttet, kraften fra posen og sausen i kjelen med løken, og la det hele småkoke under lokk i omtrent 10 minutter, til kjøttet er gjennomvarmt. 
Topp retten med ruccolaen.
God middag!