Ovnsbakt torsk, brokkoli og revet gulrot med sweet chili-saus, nøtter og ris
3.62 (117)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Peanøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Smør
- soyasaus
Torskefilet
350 g
Brokkolibuketter
1 pakke
Middagsris
1 pakke
Revet gulrot
100 g
Sweet chili-saus
1 pakke
Nøttemiks
1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Soyasaus
Smør
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt buljong i vannet når du koker risen for mer smak.
Sett stekeovnen på 180 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Smør litt olje i bunnen av en stor ildfast form. Fordel fisken i formen, og ha over sweet chili-sausen. Ha deretter over brokkolibukettene og den revne gulroten, og strø over sesamfrøene og nøttemiksen. Legg på en klatt med smør og drypp over 1 ss soyasaus.
Stek formen i ovnen i 8-9 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
God middag!