Wok med svinekjøtt, nudler og koriander

Wok med svinekjøtt, nudler og koriander

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    • soyasaus
    Eggenudler
    1 pakke
    Solsikke-/rapsolje
    1 dl
    Strimlet svinekjøtt
    650 g
    Revet ingefær
    1 ss
    Salt
    Grønnsaksmiks med grønnkål
    1 pakke
    Sweet chili-saus
    1 flaske
    Soyasaus
    3 ss
    Koriander
    ½ bunt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Woken skal ikke koke etter at du har drysset over koriander. Hvis du vil vil ha en litt sterkere wok, finhakk ½ chili og tilsett den mens du woker kjøttet.

    Kok eggnudler etter anvisning på pakken. Hell av vannet og sett nudlene til side.
    Varm opp en dyp stekepanne eller wokpanne. Tilsett olje og stek svinekjøttet raskt på høy varme. Krydre med salt og pepper, og ta kjøttet ut av pannen.
    Fres grønnsaksmiksen i 1–2 minutter på høy varme sammen med ingefær. Tilsett sweet chili sauce og soyasaus, og gi det et raskt oppkok.
    Bland inn eggnudlene og kjøttet. Dryss over hakket koriander ved servering.
    God middag!