Wok med svinekjøtt, nudler og koriander
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
Eggenudler
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
1 dl
Strimlet svinekjøtt
650 g
Revet ingefær
1 ss
Salt
Grønnsaksmiks med grønnkål
1 pakke
Sweet chili-saus
1 flaske
Soyasaus
3 ss
Koriander
½ bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Woken skal ikke koke etter at du har drysset over koriander. Hvis du vil vil ha en litt sterkere wok, finhakk ½ chili og tilsett den mens du woker kjøttet.
Kok eggnudler etter anvisning på pakken. Hell av vannet og sett nudlene til side.
Varm opp en dyp stekepanne eller wokpanne. Tilsett olje og stek svinekjøttet raskt på høy varme. Krydre med salt og pepper, og ta kjøttet ut av pannen.
Fres grønnsaksmiksen i 1–2 minutter på høy varme sammen med ingefær. Tilsett sweet chili sauce og soyasaus, og gi det et raskt oppkok.
Bland inn eggnudlene og kjøttet. Dryss over hakket koriander ved servering.
God middag!