Grillet cheeseburger med barbecuesaus, chilimajones og fries

Grillet cheeseburger med barbecuesaus, chilimajones og fries

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
En god og saftig hamburger skal alltid ha smeltet ost. Med potetbåter og to ulike dipper, er dette den perfekte hverdagskosmiddagen. 

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Olje
1 ss
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Chilimajones
75 g
(Egg, Sennep)
Homestyleburgere
2 stk
Barbecuesaus
75 g
(Fisk, Sennep, Bygg)
Norvegia
30 g
(Melk)
Grove hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1101 kcal
Fett:
68 g
Karbohydrater:
79 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne sylteagurk, avokado eller noe annet godt du liker på din burger!

Varm opp grillen. Hvis du bruker en kullgrill, kan du legge mindre kull på den ene siden av grillen. På den måten får du én grillsone med direkte varme, og én med indirekte varme. Det er lettere å kontrollere varmen med gassgrill. Koble ut en av brennerne slik at du har en sone som ikke er fullt så varm. Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Skyll og kutt potetene i store fries. Legg potetene utover et stekebrett med bakepapir, og ha over 1 ss olje, salt og pepper. Stek potetene midt i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomstekte. Snu potetene et par ganger under steketiden. 
Skyll salaten og tomaten, og skrell rødløken. Kutt salaten i strimler, og tomaten og løken i tynne skiver. Ha chilimajonesen i en serveringsskål.   
 Pensle burgerne med litt olje, og grill dem over direkte varme i 2–3 minutter på hver side, eller slik du foretrekker burgeren din. Pensle burgerne med barbecuesausen, og legg en osteskive på hver burger. Grill burgerne under lokk, i omtrent 1–2  minutter, til osten er smeltet. Varm burgerbrødene over indirekte varme i omtrent 2–3 minutter. 
God middag!