Pasta fusilli i pepperonisaus med ovnsbakt squash og aubergine

Pasta fusilli i pepperonisaus med ovnsbakt squash og aubergine

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Dette er en av våre beste pastaretter. Kombinasjonen av krydret pepperoni, søt paprikasaus og ovnsbakte grønnsaker, er en sikker vinner rundt middagsbordet.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Squash
½–1 stk
Aubergine
½–1 stk
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Pasta
200 g
(Hvete)
Gul løk
1 stk
Pepperoni
100 g
Paprikasaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
779 kcal
Fett:
30 g
Karbohydrater:
88 g
Protein:
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og ha den tilbake i kjelen. La pastaen dampe godt av seg, og vend inn Gran Biraghi-osten og nykvernet pepper.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Kutt squashen og auberginen i store terninger. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, kryddermiksen, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 10 minutter. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Skrell og finhakk løken, og skjær pepperonien i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og pepperonien i omtrent 4 minutter, til løken er blank og pepperonien har sluppet fra seg litt fett. Tilsett paprikasausen, og la det småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. 
Server Gran Biraghi-osten til retten. 
God middag!