Pasta fusilli i pepperonisaus med ovnsbakt squash og aubergine
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Dette er en av våre beste pastaretter. Kombinasjonen av krydret pepperoni, søt paprikasaus og ovnsbakte grønnsaker, er en sikker vinner rundt middagsbordet.
Dette er en av våre beste pastaretter. Kombinasjonen av krydret pepperoni, søt paprikasaus og ovnsbakte grønnsaker, er en sikker vinner rundt middagsbordet.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Squash
½–1 stk
Aubergine
½–1 stk
Persillade
1 pakke
Pasta
200 g
Gul løk
1 stk
Pepperoni
100 g
Paprikasaus
1 pakke
Gran Biraghi
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 779 kcal
- Fett:
- 30 g
- Karbohydrater:
- 88 g
- Protein:
- 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og ha den tilbake i kjelen. La pastaen dampe godt av seg, og vend inn Gran Biraghi-osten og nykvernet pepper.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Kutt squashen og auberginen i store terninger. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, kryddermiksen, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 10 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk løken, og skjær pepperonien i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og pepperonien i omtrent 4 minutter, til løken er blank og pepperonien har sluppet fra seg litt fett. Tilsett paprikasausen, og la det småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server Gran Biraghi-osten til retten.
God middag!