Laks med agurksalat og rømme

Laks med agurksalat og rømme

Ny oppskrift
Under 25 min
6 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • smør
  • solsikke-/rapsolje
  • sukker
Sous vide-poteter
1 pakke
Laksefilet
200 g
Salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Smør
1 ss
Agurk
½ stk
Reddiker
½ pakke
Saften av en sitron
¼ stk
Sukker
1 ts
Salt
Rømmekolle
½ pakke
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek potetene i stekepannen sammen med fisken. Bruk gjerne hvitvins- eller epleeddik i agurksalaten.

Kok opp vann. Legg i posen med poteter og la den småkoke i omtrent 10–15 minutter (se tips).
Krydre fisken med salt og pepper. Stek den i en medium varm stekepanne med olje i 3–4 minutter på hver side. Avslutt med en spiseskje smør som du øser over fisken.
Kutt agurk og redikker i tynne skiver over i en salatbolle. Vend inn sitronsaft, sukker, salt og pepper (se tips).
Server pannestekt laks med kokte vildemosepoteter, agurksalat og rømmekolle.
God middag!