Chili con carne med salat og nachochips

Chili con carne med salat og nachochips

4.04 (84)
Under 15 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Evt. sitronsaft
  • extra virgin olivenolje
  • salt
  • vann
Chili con carne
1 pakke
Vann
1 dl
Salt
Tomat
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Tobladssalat
1 pakke
Extra virgin olivenolje
1 dl
Salt
Evt. sitronsaft
Nachos
1 pakke
Rømmekolle
1 pakke
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Alternativt kan du lage en tacoform i stekeovnen. Smør en ildfast form med litt olje, fordel chili con carne i formen og topp med nachochips og litt revet ost. Stek formen ved 220 grader varmuft til alt er gjennomvarmt og osten er gyllen. Server med salat og rømme ved siden av.

Finn frem alle ingrediensene. Kok opp 1 dl vann i en kjele. Finn frem skjærefjøl, kniv og salatbolle. Les tipset for en alternativ må¨te å lage denne retten på..
Ha chili con carne i kjelen med vann og kok opp under lokk. Rør om underveis og la gryta småkoke i omtrent 10 minutter, til den er skikkelig varm. Smak eventuelt til med litt salt og pepper.
Del tomat i båter. Skyll maiskornene. Bland grønnsakene inn i tobladssalaten. Vend inn litt olivenolje, salt og pepper om du ønsker. Sitronsaft er også godt i salaten!
Server chili con carne med nachochips og rømmekolle.
God middag!