Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Selleri
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- Litt salt
- vann
Pasta farfalle
250 g
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
2 ss
Salsicciadeig
350 g
Minisjampinjong
100 g
Stangselleri
½ pakke
Rødløk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Tomatsalsa
1 beger
Vann
½ dl
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Liker du det litt sterkt, kan du sprite opp denne retten med litt kajennepepper eller chilipulver.
Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 11–13 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Skjær paprika i terninger og rødløk i tynne båter. Del selleri i tynne skiver.
Varm opp en stekepanne, ha i olje og stek salsicciadeigen. Stek den gjerne i flere omganger for å unngå at den blir kokt. Ha kjøttdeigen over på en tallerken.
Stek sopp, selleri, løk og paprika i den samme pannen du stekte kjøttet i. Når løken er blank, ha kjøttdeigen tilbake i pannen og tilsett salsa og vann. Kok opp og la det stå og trekke til pastaen er klar. Smak til med salt og pepper.
Server pasta med salsiccia, paprika og sopp.
God middag!