Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Evt. smør
- salt
Fiskesuppebase
1 pakke
Fiskeboller
1 pakke
Vårløk
½ pakke
Babykålblanding
300 g
Salt
Langbrød av fullkorn
1 pakke
Evt. smør
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett karrikrydder eller curry paste for en asiatisk vri på suppen. Ta ut smør til temperering slik at det er mykt når du skal smøre det på de varme langbrødene.
Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft. Finn frem alle ingrediensene, en vid kjele, kniv og skjærefjøl. Les tipset.
Kok forsiktig opp fiskesuppebasen under omrøring. Hell laken av fiskebollene, og tilsett fiskebollene når suppen er begynt å bli varm. La det trekke i minst 5 minutter.
Skyll vårløken og kutt den i tynne skiver. Vend vårløk og babykålblanding inn i fiskeuppen.
Stek langbrødene i 3–5 minutter i stekeovnen.
Server fiskesuppe med fiskeboller, nystekt brød og smør.
God middag!