Ytrefilet av svin med hvitløksstekte grønnsaker og béarnaise
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Bygg·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Litt salt
- smør
- solsikke-/rapsolje
- vann
Fullkornsris
1 pose
Vann
Litt salt
Ytrefilet av svin i skiver
200 g
Kinesisk hvitløk
¼ stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Smør
1 ss
Brokkoli
½ stk
Grønne bønner
½ pakke
Bearnéssaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk gjerne en urtekvist eller to i stekesmøret sammen med hvitløk.
Kok ris etter anvisningen på pakken.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av grønnsaker.
Legg kjøttet på en tallerken og krydre det med salt og pepper. Del hvitløken og knus den med bredsiden av kniven på en skjærefjøl.
Varm opp en stekepanne og ha i olje og hvitløk. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side. Trekk pannen til side og tilsett smør. Bruk en skje til å øse stekesmøret over kjøttet. Spar på smøret til grønnsakene.
Del brokkoli i små buketter og grønne bønner i to. Ha brokkolien i vannet et par minutter før bønnene. Kok grønnsakene til de er møre. Hell av vannet, ha grønnsakene tilbake i kjelen og tilsett stekesmøret fra kjøttet. Tilsett gjerne mer hvitløk om du liker det.
Varm forsiktig opp béarnaisesausen i en kjele.
Server ytrefilet av svin med hvitløksstekte grønnsaker og béarnaisesaus.
God middag!