Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- bløtdyr,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- vann
- Litt salt
- solsikke-/rapsolje
- salt
Ris
Jasminris
150 g
Vann
Litt salt
Wok
Strimlet storfekjøtt
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Nordisk wokmiks
1 pakke
Vårløk
½ pakke
Soy sesam woksaus (Soya, Sesamfrø, Bløtdyr, Hvete)
1 pakke
Vann
1 dl
Salt
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Lime i båter
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ønsker mer futt, finhakk fersk chili og ingefær, og tilsett det i woken. Chilisaus eller soyasaus kan du gjerne servere ved siden av.
- Forberedelser: Finn frem alle ingrediensene, skjærefjøl og kniv. Sett klar en kjele med lokk til risen og en stekepanne eller wokpanne.
- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Skyll og kutt vårløkstilkene i 3–4 biter. Del lime i båter.
- Forvarm stekepannen og ha i olje. Stek kjøttet i 1–2 minutter på sterk varme. Legg det over på en tallerken. Stek så grønnsakene i 2 minutter mens du vender om underveis. Hell på woksaus og vann, og kok opp. Vend inn kjøttet og smak til med salt og pepper. Strø over sesamfrø.
- Server biffwok med kokt jasminris og lime i båter.