Nordisk biffwok med jasminris og sesamfrø
Ny oppskrift
Under 15 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Bløtdyr·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Jasminris
150 g
Vann
Litt salt
Strimlet storfekjøtt
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Nordisk wokmiks
1 pakke
Vårløk
½ pakke
Soy sesam woksaus
1 pakke
Vann
1 dl
Salt
Sesamfrø
1 pakke
Lime i båter
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ønsker mer futt, finhakk fersk chili og ingefær, og tilsett det i woken. Chilisaus eller soyasaus kan du gjerne servere ved siden av.
Finn frem alle ingrediensene, skjærefjøl og kniv. Sett klar en kjele med lokk til risen og en stekepanne eller wokpanne.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skyll og kutt vårløkstilkene i 3–4 biter. Del lime i båter.
Forvarm stekepannen og ha i olje. Stek kjøttet i 1–2 minutter på sterk varme. Legg det over på en tallerken. Stek så grønnsakene i 2 minutter mens du vender om underveis. Hell på woksaus og vann, og kok opp. Vend inn kjøttet og smak til med salt og pepper. Strø over sesamfrø.
Server biffwok med kokt jasminris og lime i båter.
God middag!