Stekt fiskepudding med gratinert blomkål
3.95 (369)
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Blomkål
½ stk
Brokkolibuketter
1 pakke
Bechamelsaus
300 g
Revet gouda
½ pakke
Solsikke-/rapsolje
1–2 ss
Fiskepudding
450 g
Solsikke-/rapsolje
2–3 ss
Smør
1 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm sausen forsiktig i en kjele og tilsett 1–2 ts karri. Rør godt og hell sausen over blomkålen før du setter formen i ovnen.
Varm opp ovnen til 200 grader varmluft og kok opp en kjele med lettsaltet vann til blomkål og brokkoli. Sett over poteter til koking. Kok potetene møre i omtrent 20 minutter.
Del blomkålen i buketter (se tips). Kok blomkål og brokkoli i 3–4 minutter. Hell av vannet og la grønnsakene dampe seg tørre. Ha blomkål og brokkoli i en ildfast form. Hell over bechamelsaus, bland godt, ha på ost og sett formen i ovnen. La gratengen stå i ovnen til osten er gyllen.
Kutt fiskepuddingen i skiver à 1 cm. Stek skivene i en stekepanne med olje og smør til de er gylne på begge sider.
Server stekt fiskepudding med gratinert blomkål og brokkoli.
God middag!