Kyllingwok med fargerike grønnsaker og nudler
3.97 (63)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Bløtdyr·
- Egg·
- Gluten·
- Fisk
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
- vann
Nudler
1 pakke
Vann
Salt
Prinsessefilet av kylling
350 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Brokkoli
½ stk
Rød paprika
1 stk
minimais
1 pakke
Ingefær
1-2 ss
Vårløk
½ pakke
Woksaus med østers og vårløk
1 pakke
Vann
1 dl
Soyasaus
2 ss
Lime
1 stk
Sesamfrø
½–1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
I dag kan du få dekke på et koselig middagsbord. Dekk på med tallerken, kniv, gaffel, glass og serviett. Spør en voksen om du kan få tenne lys.
Kok nudlene som anvist på pakken.
Skrap skallet av ingefæren med en skje og riv den på den fine delen av rivjernet. Kutt brokkoli i små buketter, paprika i strimler og del minimaisen i to. Kutt vårløken i skiver.
Kutt kyllingen i strimler. Varm opp en stekepanne eller wokpanne med olje. Stek kyllingen gyllen og ta kyllingen ut av pannen.
Ha i litt mer olje i pannen om nødvendig. Ha i brokkoli, paprika, minimais og ingefær, la det hele steke i 2-3 minutter, det skal fortsatt være litt krønsj i grønnsakene. Om du ønsker mørere grønnsaker steker du de lengre, til du får ønsket konsistens.
Ha kyllingen tilbake i pannen, tilsett woksaus, vann og soyasaus. Kok opp og smak til med lime saft.
Dryss vårløk og sesamfrø over woken rett før servering og server med nudler.
God middag!