Roede
Indrefilet av svin i sjysaus med krydderstekte poteter og brokkoli
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Møre indrefiletbiffer av svin i sjysaus med krydderstekte og sprø poteter gjør høstkvelden smakfull.
Møre indrefiletbiffer av svin i sjysaus med krydderstekte og sprø poteter gjør høstkvelden smakfull.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Potetkrydder
1 pakke
Olje
1 ss
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Brokkoli
1 stk
Marinert indrefilet av svin
300 g
Sjysaus
1 pakke
Olje
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 493 kcal
- Fett:
- 12 g
- Karbohydrater:
- 53 g
- Protein:
- 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kjøttet kan helstekes i stekeovnen. Sett inn et steketermometer, hvis du har, og stek kjøttet til det holder 65 grader i kjernetemperatur. La kjøttet hvile på et lunt sted til kjernetemperaturen ligger på 68–70 grader.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i båter. Fordel potetene i en stor ildfast form, og vend inn litt olje og salt. Stek potetene i ovnen i omtrent 25–30 minutter, til de er gjennomstekte. Vend inn potetkrydderet mot slutten av steketiden.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Skrell og kutt gulrøttene i skiver på skrå. Skrell og kutt rødløken i båter. Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Kok grønnsakene i 4–5 minutter, og hell av vannet. Du kan gjerne steke løken sammen med kjøttet om du heller vil det.
Skjær kjøttet i 2–3 cm tykke stykker (se tips). Krydre kjøttet med litt salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 1–2 minutter på hver side. Ha over sausen, og gi det hele et lite oppkok.
Indrefilet av svin: 125 g Poteter: 150 g Grønnsaker: 160 Saus: 2 ss Energiinnhold:ca. 450 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!