Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Gluten·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
- sweet chili-saus
- vann
Nudler
1 pakke
Vann
Salt
Kyllinglårfilet
400 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Brokkoli
½ stk
Rød paprika
1 stk
Hoisinsaus
1 pakke
Minipurreløk
1 stk
Vann
1 dl
Soyasaus
2 ss
Sweet chili-saus
2 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du noen cashewnøtter eller peanøtter liggende? Det passer perfekt i denne retten. Tilsett nøttene samtidig som du har i hoisinsausen.
Kok opp en liter med vann, ha i litt salt og kok nudlene i 3-4 minutter. Sil av i et dørslag.
Skyll purren godt og kutt den i skiver. Del brokkoli i små buketter og paprika i strimler.
Kutt kyllingen i strimler. Behold fettet på , det er der smaken sitter. Varm opp en stekepanne eller wokpanne med olje. Stek kyllingen gyllen og ta den ut av pannen.
Ha litt mer olje i pannen om nødvendig. Stek brokkoli og paprika i 4–5 minutter. Ha kyllingstrimlene tilbake i pannen sammen med hoisinsaus, purre, nudler og vann. La woken koke i et par minutter til alt er varmt.
Server kyllingwok med nudler, soyasaus og sweet chilisaus.
God middag!