Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Bløtdyr·
- Egg·
- Gluten·
- Fisk
Basisvarer:
- Solsikke-/rapsolje
- soyasaus
Isgalt
200 g
Kinesisk hvitløk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Soyasaus
2 ss
Woksaus med østers og vårløk
1 pakke
Blomkål
½ stk
Gulrot
1 stk
Rød paprika
½ stk
Spinat
½ pose
Eggnudler
½ pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
En wokrett som denne smaker alltid ekstra godt om du tilsetter litt sweet chilisaus, soyasaus og sesamfrø.
Kok opp en liter med vann, ha i litt salt og kok nudlene i 3-4 minutter. Sil av i et dørslag.
Del blomkål i små buketter, del gulrot i skiver og skjær paprika i tynne strimler. Del fisken i terninger og finhakk hvitløk. Bland sammen fisk, hvitløk og olje i en skål. Varm opp en wok- eller stekepanne med olje.
Stek blomkålbukettene i 3–4 minutter i pannen. Ha i gulrot og paprika, og stek til grønnsakene er møre. Ha i fisken og stek videre i 3–4 minutter. Tilsett soyasaus og woksaus. Rør inn spinat og nudler rett før servering.
Server fiskewok med nudler.
God middag!