Pasta med pepperoni og paprika

Pasta med pepperoni og paprika

3.99 (176)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten

Basisvarer:
  • Evt. revet ost
  • extra virgin olivenolje
  • pepper
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
Fusilli
250 g
(Gluten)
Salt
Extra virgin olivenolje
1 ss
Løk
0,5 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Gul paprika
1 stk
Rød paprika
1 stk
Lett crème fraîche
1 pakke
Vann
2 dl
Kruspersille
0,5 pakke
Pepper
Sukkererter
1 pakke
Evt. revet ost
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bak gjerne paprikaen, noen fedd med hvitløk og en halv chili i ovnen i 10–15 minutter. Bland alt inn i pastaen når det er ferdig. Slik får du en deilig hot pastarett.

Sett over en kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta.
Finhakk løk og persille, kutt paprikaen i store terninger og del sukkerertene i to.
Tilpass mengden pasta til din familie. Kok pastaen al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8–10 minutter. Kok sukkerertene med pastaen de siste 2 minuttene. Når alt er ferdigkokt, sil av vannet i et dørslag. Ha pasta og sukkererter tilbake i kjelen og ha på olivenolje.
Varm opp en stekepanne med olje. Stek løken til den er blank, tilsett pepperoni og paprika, og la det steke med til pepperonien har sluppet en del av fettet. Ha i crème fraîche og vann. La det hele småkoke i 5 minutter. Tilsett hakket persille og smak til med grovkvernet pepper.
Ha pastaen på et fat, hell over sausen og dryss over revet gulost eller parmesan.
God middag!