Rask indisk kyllingsuppe med krydderstekte kikerter og spinat
15-20

Rask indisk kyllingsuppe med krydderstekte kikerter og spinat

En rask, pikant og varmende indisk suppe med stekte kikerter og spinat. Med nystekte brød og frisk yoghurt er dette en smakfull middag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • olje
  • salt

Suppe

indisk kyllingsuppe
Indisk kyllingsuppe (Selleri, Melk, Laktose)
700 g

Krydderstekte kikerter

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
spinat
Spinat
100 g
kikerter
Kikerter
1 pakke
paprikakrydder
Paprikakrydder
½ pakke

Til servering

koriander
Koriander
½–1 bunt
yoghurt naturell
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
½–1 pakke

Pitabrød

pitabrød
Pitabrød (Hvete, Rug)
2–4 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 725 kcal
  • Fett 26 g
  • Karbohydrater 97 g
  • Protein 25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Suppe: Hell suppen over i en liten kjele, og kok opp under omrøring. Hold suppen varm frem til servering.
  3. Krydderstekte kikerter og grønnsaker: Skrell og riv gulrøttene på et rivjern, eller kutt dem i strimler. Skyll og tørk spinaten. Skyll kikertene i et dørslag. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kikertene i 2–3 minutter, og ha gulrøttene og spinaten i pannen. Stek det hele i 1–2 minutter. Krydre med paprikakrydderet og litt salt. 
  4. Pitabrød: Tilbered pitabrødene som anvist på pakken.
  5. Til servering: Skyll og finhakk korianderen, og dryss den over suppen ved servering. Server yoghurten ved siden av.