Fajitas med biffstrimler, grønnsaker og rømmekolle

Fajitas med biffstrimler, grønnsaker og rømmekolle

3.62 (310)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • olje
  • pepper
  • salt
Storfestrimler
500 g
Fullkornstortillaer
2 pakke
Tyrkisk krydder
1 pakke
Gul løk
1 stk
Hjertesalat
1 pakke
Rømmekolle
1 pakke
(Melk, Laktose)
Agurk
1 stk
Rød paprika
2 stk
Maiskorn
1 pakke
Aluminiumsfolie
Olje
Pepper
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt sitron- eller limesaft over grønnsakene for ekstra frisk smak!

Sett stekeovnen på 175 grader.
Skyll og kutt hjertesalaten i tynne strimler, og kutt agurken i terninger. Ha agurken og salaten i skåler for servering.
Pakk fullkornstortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Kutt løken og paprikaene i strimler.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek paprika- og løkstrimlene i 2-3 minutter, til løken er blank. Krydre med halvparten av det tyrkiske krydderet, salt og pepper, og stek videre i et lite minutt. Ha grønnsakene over i en serveringsskål.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til full varme. Fordel storfestrimlene i pannen, og la kjøttet ligge helt stille og steke i ca. 1 minutt, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, og stek det videre i ca. 30 sekunder, eller til det er gjennomstekt. Krydre med resten av det tyrkiske krydderet, salt og pepper.
Hell vannet av maiskornene, og sett dem og rømmekollen frem for servering.
God middag!