Tortelloni med pepperoni, tomat og Grana Padano
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Fersk pasta på sitt aller beste, med pikant pepperoni og revet ost. Slik du får den på en solfylt piazza i Italia.
Fersk pasta på sitt aller beste, med pikant pepperoni og revet ost. Slik du får den på en solfylt piazza i Italia.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Pepperoni
50 g
Tomat
1 stk
Tomatpesto
½ pakke
Tortelloni med ricotta og spinat
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 756 kcal
- Fett:
- 49 g
- Karbohydrater:
- 47 g
- Protein:
- 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du rester igjen? Ha pastaen og sausen i en ildfast form, topp med litt revet, ost og stek pastaen i ovnen på 180 grader, til osten har smeltet. Vips, så har du en deilig pastaform.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
Skjær pepperonien i strimler, og kutt tomaten i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og stek pepperonien i omtrent 3 minutter, til den har sluppet fettet. Vend inn tomatbitene og tomatpestoen. Skru av varmen på platen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend inn pepperoniblandingen.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og topp pastaen med osten og litt grovkvernet pepper ved servering.
God middag!