Tortelloni med pepperoni, tomat og Grana Padano

Tortelloni med pepperoni, tomat og Grana Padano

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Fersk pasta på sitt aller beste, med pikant pepperoni og revet ost. Slik du får den på en solfylt piazza i Italia.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Pepperoni
50 g
Tomat
1 stk
Tomatpesto
½ pakke
(Egg, Melk)
Tortelloni med ricotta og spinat
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
756 kcal
Fett:
49 g
Karbohydrater:
47 g
Protein:
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du rester igjen? Ha pastaen og sausen i en ildfast form, topp med litt revet, ost og stek pastaen i ovnen på 180 grader, til osten har smeltet. Vips, så har du en deilig pastaform.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen. 
Skjær pepperonien i strimler, og kutt tomaten i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og stek pepperonien i omtrent 3 minutter, til den har sluppet fettet. Vend inn tomatbitene og tomatpestoen. Skru av varmen på platen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend inn pepperoniblandingen.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og topp pastaen med osten og litt grovkvernet pepper ved servering.
God middag!