Chili con carne med jasminris og salat

Chili con carne med jasminris og salat

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
En rask chili con carne med masse smak og godt tilbehør: tortillachips, rømme og grønn salat. En middag som samler familien rundt bordet.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • vann
Jasminris
150 g
Chili con carne
650 g
Vann
1 dl
Tomat
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Tortillachips
1 pakke
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1133 kcal
Fett:
52 g
Karbohydrater:
122 g
Protein:
46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til med chilipulver om du ønsker en sterkere rett. Lag en tacoform i stekeovnen! Smør en ildfast form med litt olje, fordel chili con carnen i formen, og strø over litt revet ost. Stek formen i ovnen ved 220 grader, til osten er gyllen.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha chili con carnen og 1 dl vann i en kjele, og kok opp. Rør om underveis, og la alt småkoke i omtrent 10 minutter, eller til gryten er varm. Smak til med salt og pepper.
 Skyll og kutt tomaten i terninger. Vend salaten og tomatterningene sammen i en serveringsskål. 
Server tortillachipsene og lettrømmen til retten. 
God middag!