Chili con carne med jasminris og salat
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
En rask chili con carne med masse smak og godt tilbehør: tortillachips, rømme og grønn salat. En middag som samler familien rundt bordet.
En rask chili con carne med masse smak og godt tilbehør: tortillachips, rømme og grønn salat. En middag som samler familien rundt bordet.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- vann
Jasminris
150 g
Chili con carne
650 g
Vann
1 dl
Tomat
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Tortillachips
1 pakke
Lettrømme
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1133 kcal
- Fett:
- 52 g
- Karbohydrater:
- 122 g
- Protein:
- 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til med chilipulver om du ønsker en sterkere rett. Lag en tacoform i stekeovnen! Smør en ildfast form med litt olje, fordel chili con carnen i formen, og strø over litt revet ost. Stek formen i ovnen ved 220 grader, til osten er gyllen.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha chili con carnen og 1 dl vann i en kjele, og kok opp. Rør om underveis, og la alt småkoke i omtrent 10 minutter, eller til gryten er varm. Smak til med salt og pepper.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Vend salaten og tomatterningene sammen i en serveringsskål.
Server tortillachipsene og lettrømmen til retten.
God middag!