Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Gluten
Basisvarer:
Langbrød av fullkorn
1 pakke
Egg
2 stk
Baconterninger
150 g
Kruspersille
½ pakke
Tomatsuppe
1 pose
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For en mildere suppe, tilsett 2 dl melk eller 2–3 ss rømme. For en suppe med mer smak kan du tilsette litt chili eller spisskummen. Er du ikke så glad i suppe med klumper, kjør suppen jevn med en stavmikser.
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft. Stek langbrødene i ovnen i 3–4 minutter.
Sett over en kjele med vann til koking av egg. Ha eggene i vannet og kok dem i 8–10 minutter. Når eggene er ferdigkokte, kjøl dem ned i kaldt vann.
Stek baconet sprøtt i en tørr stekepanne. Finhakk persille og bland den inn i baconet.
Varm opp tomatsuppen i en kjele. La suppen småkoke i 5 minutter så du får den ordentlig varm (se tips).
Server tomatsuppe med bacon, kokt egg og brød.
God middag!