Tomatsuppe med bacon og egg

Tomatsuppe med bacon og egg

3.99 (378)
Under 15 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
    Liste
    Liste
    Bilder
    Langbrød av fullkorn
    1 pakke
    (Gluten)
    Egg
    2 stk
    (Egg)
    Baconterninger
    150 g
    Kruspersille
    ½ pakke
    Tomatsuppe
    1 pose
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    For en mildere suppe, tilsett 2 dl melk eller 2–3 ss rømme. For en suppe med mer smak kan du tilsette litt chili eller spisskummen. Er du ikke så glad i suppe med klumper, kjør suppen jevn med en stavmikser.

    Varm opp ovnen til 210 grader varmluft. Stek langbrødene i ovnen i 3–4 minutter.
    Sett over en kjele med vann til koking av egg. Ha eggene i vannet og kok dem i 8–10 minutter. Når eggene er ferdigkokte, kjøl dem ned i kaldt vann.
    Stek baconet sprøtt i en tørr stekepanne. Finhakk persille og bland den inn i baconet.
    Varm opp tomatsuppen i en kjele. La suppen småkoke i 5 minutter så du får den ordentlig varm (se tips).
    Server tomatsuppe med bacon, kokt egg og brød.
    God middag!