Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- Litt salt
- smør
Brokkoli
½ stk
Spagetti
200–250 g
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Stekepølse
1 pakke
Sjalottløk
1 stk
Smør
2 ss
Fløtesaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også servere pølsene hele om du heller ønsker det. Stek dem da i ovnen i 10–15 minutter ved 210 grader.
Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta. Del brokkoli i små buketter. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8–10 minutter. Kok brokkolibukettene med pastaen de siste 3–4 minuttene. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Del pølsene i skiver og stek dem på høy varme i en stekepanne med olje. Stek dem gjerne i flere omganger for å få god stekeoverflate på alle sammen. Legg pølsebitene til side på en tallerken.
Skjær løk i skiver. Ha smør i den samme stekepannen som du stekte pølsene i, ha i løken og stek den blank. Ha pølsebitene tilbake i pannen og hell på saus. Varm forsiktig opp og rør om.
Server pasta med brokkoli, fløtesaus og pølser.
God middag!