Lett å lage
Steamed buns med hoisinmarinert pulled pork, sprø grønnsaker og chilimajones
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Luftige og fløyelsmyke hveteboller fylt med saftig, lagtidsstekt og ferdiglaget svinekjøtt med hoisinsaus, syrlig eple og sprø agurk, er rask hverdagskos.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
Pulled pork
400 g
Hoisinsaus
1 pakke
Gulrot
1 stk
Agurk
½ stk
Rødt eple
1 stk
Steamed buns
1 pakke
Chilimajones
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 925 kcal
- Fett:
- 43 g
- Karbohydrater:
- 93 g
- Protein:
- 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du nøtter liggende? Grovhakk og server dem til retten.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Ha kjøttet og kraften fra posen i en ildfast form, og stek det i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til det er gjennomvarmt. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler, og vend inn hoisinsausen.
Skrell og kutt gulroten i tynne skiver. Skyll agurken og eplet i kaldt vann, og kutt dem i terninger.
Kok opp litt vann i en kjele, og legg i en sil. Bruk gjerne en dampkjele, bambusdamper eller fiskekjele. Vannet skal ikke nå opp til silen. Legg bunsene i silen, og legg lokk på kjelen. Damp brødene i 3–4 minutter, til de har blåst seg opp og er gjennomvarme. Legg brødene over på en tallerken, og dekk tallerkenen med et kjøkkenhåndkle slik at bunsene holder seg varme frem til servering.
Fyll bunsene med kjøttet, grønnsakene og chilimajonesen.
God middag!