Eksotiske kjøttboller

Eksotiske kjøttboller

Ny oppskrift
Under 25 min
11 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Kjøttbuljongterning
    • pepper
    • salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Liste
    Liste
    Bilder
    Karbonadedeig
    500 g
    Spicy kjøttbolle kryddermiks
    1 pose
    Salt
    1/2 ts
    Pepper
    1/2 ts
    Rødløk
    1/2 stk
    Hvitløk
    1 fedd
    Solsikke-/rapsolje
    1 ss
    Fullkornscouscous
    160 g
    Vann
    5 dl
    Kjøttbuljongterning
    1 stk
    Sitron
    1/2 stk
    Rødløk
    1/2 stk
    Salt
    1/4 ts
    Pepper
    1/4 ts
    Rød paprika
    1 stk
    Middagsyoghurt
    1 pakke
    Hvitløk
    1 fedd
    Bladpersille
    1/2 pakke
    Salt
    1/2 ts
    Pepper
    1/2 ts
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Du kan også grille spiddene. Tre gjerne kjøttbollene på rosmarinkvister for en finere presentasjon og bedre smak

    Bland kjøtt og krydder i en bolle. Finhakk løk og hvitløk og rør inn i deigen.
    Del deigen i ca 24 emner og form dem til kjøttboller.
    Tre kjøttbollene på spidd, og stek dem i en stekepanne til de er gjennomstekt, ca 10 minutter.
    Kok opp vann til couscousen og rør ut buljongterningen i vannet.
    Hell i den tørre couscousen og la den stå og svelle i 10 minutter. Rør i den et par ganger.
    Press over saften av en sitron, og smak til med salt og pepper.
    . Skjær paprika og løk i strimler. Varm litt olje i en panne og stek paprika og løk i noen minutter til de har blitt gylne. Vend dem inn i couscousen.
    God middag!