Cæsarsalat med kylling, bacon og nystekte bagetter
Lett å lage
Laktosefri

Cæsarsalat med kylling, bacon og nystekte bagetter

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Mettende og saftig kyllingsalat med sprøtt bacon, revet Grana Padano og nystekte bagetter - en klassisk kombinasjon av smaker.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Grove bagetter
1 pakke
(Bygg, Havre, Hvete, Rug)
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Skivet kyllingfilet
250 g
Baconterninger
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
892 kcal
Fett:
43 g
Karbohydrater:
65 g
Protein:
63 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag krutonger i stedet! Kutt brødet i terninger, drypp over litt olje, og krydre med salt og pepper. Stek brødterningene i ovnen ved 180 grader i omtrent 10 minutter, til de er gylne og sprø. Topp salaten med krutongene.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. Stek bagettene som anvist på pakken, og del dem i mindre biter før servering. 
Skyll og tørk salaten, kutt den i strimler, og legg den over på et stort serveringsfat. Skrell rødløken, og kutt den i tynne strimler. Kutt tomaten i terninger. Fordel grønnsakene oppå salaten.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek baconet i omtrent 4–5 minutter, til det er sprøtt. Legg baconet på et kjøkkenpapir, og la det renne litt av seg. Stek kyllingkjøttet i samme stekepanne i omtrent 4–5 minutter, eller til det har fått en jevn stekeflate og er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper.
 Fordel kyllingen og baconet over salaten. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og fordel den og litt av cæsardressingen over salaten. Vend om rett før servering, og server resten av dressingen ved siden av.
God middag!