Lett å lage
Laktosefri
Cæsarsalat med kylling, bacon og nystekte bagetter
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Mettende og saftig kyllingsalat med sprøtt bacon, revet Grana Padano og nystekte bagetter - en klassisk kombinasjon av smaker.
Mettende og saftig kyllingsalat med sprøtt bacon, revet Grana Padano og nystekte bagetter - en klassisk kombinasjon av smaker.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Havre·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Grove bagetter
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Grana Padano
1 stk
Cæsardressing
1 pakke
Skivet kyllingfilet
250 g
Baconterninger
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 892 kcal
- Fett:
- 43 g
- Karbohydrater:
- 65 g
- Protein:
- 63 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag krutonger i stedet! Kutt brødet i terninger, drypp over litt olje, og krydre med salt og pepper. Stek brødterningene i ovnen ved 180 grader i omtrent 10 minutter, til de er gylne og sprø. Topp salaten med krutongene.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. Stek bagettene som anvist på pakken, og del dem i mindre biter før servering.
Skyll og tørk salaten, kutt den i strimler, og legg den over på et stort serveringsfat. Skrell rødløken, og kutt den i tynne strimler. Kutt tomaten i terninger. Fordel grønnsakene oppå salaten.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek baconet i omtrent 4–5 minutter, til det er sprøtt. Legg baconet på et kjøkkenpapir, og la det renne litt av seg. Stek kyllingkjøttet i samme stekepanne i omtrent 4–5 minutter, eller til det har fått en jevn stekeflate og er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper.
Fordel kyllingen og baconet over salaten. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og fordel den og litt av cæsardressingen over salaten. Vend om rett før servering, og server resten av dressingen ved siden av.
God middag!